Benyt Bitwarden til 2 faktor godkendelse(2fa)

12. marts 2022 Klaus Hesselberg Kommentarer lukket

Det er muligt at benytte Bitwarden som en Authenticator app til erstatning for F.esk Google Authenticator, Auty, Microsoft Authenticator. Det kan være nyttigt at benytte Bitwarden som 2 faktor godkendelse på hjemmesider du benytte ofte.

Sådan knytter du 2 faktor godkendelse på sammen med brugernavn og password.

1 Åben Bitwarden på din telefon.

2. Find det emne du du vil redigere

3. Tryk på kamera ikonet ud (TOTP)

4. Scan den QR kode på hjemmesiden 

Næste gang du går ind på hjemmesiden og skal godkende med en 2 faktor godkendelseskode. skal du blot trykke CTRL+V da koden automatisk ligger i udklipsholder. Det er en smart feature som Bitwarden tilbyder.

Bouet Møllevej 5, 9400 Nørresundby ca@uni-it.dk +45 82 82 94 94