Vejledning til funktionen Filanmodninger i Dropbox

22. februar 2022 Klaus Hesselberg Kommentarer lukket

Har du et projekt hvor en underentreprenør skal have mulighed for at uploade en masse filer til et projekt. Men leverandøren har ikke Dropbox. Løsningen er filanmodning i Dropbox.  Her får en bruger uden Dropbox mulighed for at uploade filer direkte til at projekt.

Log på Dropbox.com

Klik på filanmodninger i venstre sidepanel.

Klik på ny anmodning i højre side.

Ny anmodning

1.       Udfyld følgende felter i vinduet der åbner

Skriv et navn på din anmodning under Titel.

Skriv eventuelt oplysninger om anmodningen under Beskrivelse. F.esk “Upload alle dine filer til projektet Multihal”

Under Mappe til uploadede filer ses stien til en den mappe som filerned bliver uploadet i. Klik på skift mappe, hvis du vil vælge en anden placering. Det er en god idé at oprette en folder specifikt til filer for hver anmodning.

Såfremt der er en deadline vælges ”Angiv deadline” for at vælge en dato og et klokkeslæt. Du kan også vælge Tillad forsinkede uploads og indstille et tidsrum (kun tilgængeligt for kunder med Dropbox Professional eller Business).

Klik på Opret.

Skriv e-mailadressen eller navnet for den person, du vil anmode om filer fra. Vedkommende modtager en e-mail om din anmodning. 

Alternativt kan du kopiere et link ved at klikke på Kopiér ud for Del et link i stedet. Du kan indsætte linket i en e-mail, en besked eller et andet sted, hvor andre skal have adgang til det.

Klik på Del. Du modtager en bekræftelsesmail, og når filer uploades til din filanmodning, modtager du en meddelelse via e-mail.

Bouet Møllevej 5, 9400 Nørresundby ca@uni-it.dk +45 82 82 94 94